در یک پژوهش، به بیشتر از 200 نفر گفته شد تا یک وعده بادامزمینی بهعنوان میانوعده مصرف کنند. نتیجه این بود که آنها در طول آن روز کالری کمتری مصرف کردند. این نکته در هنگامیکه بادامزمینی بهعنوان میانوعده مصرف شدند اثر بهتری داشت نسبت به وقتیکه بهعنوان وعده اصلی مصرف شدند.
پژوهشها نشان میدهند که 54-104 درصد از کالری اضافی که از اضافهکردن آجیل به رژیم غذایی میآید، توسط یک کاهش طبیعی دریافت بقیه غذاها از بین میرود. به عبارت دیگر، خوردن آجیل بهعنوان میانوعده باعث افزایش حس سیری میشودکه باعث کاهش خوردن بقیه غذاها میشود.
مصرف بیشتر آجیل با کاهش وزن همراه است