ساختار و محتوای فیبر بالا در آجیلها به این معناست که اگر پودر نشوند و یا کامل جویده نشوند، بخش زیادی از آنها بهصورت هضمنشده از روده عبور میکند. و بدین ترتیب دفع میشود. بنابراین برخی از مواد غذایی ماند چربی جذب نشده و دفع میشوند. این یکی دیگر از دلایلی است که چرا آجیلها برای کاهش وزن مناسب هستند.
درواقع، مطالعات یافتهاند که پس از خوردن آجیلها، مقدار کاهش چربی از طریق دفع به مقدار 5 درصد تا 20 درصد افزایش مییابد. بنابراین میتواند گفت که درصد خوبی از چربی آجیلها حتی توسط بدن جذب نمیشوند.
به طرز شگفتآوری، چگونگی پردازش آجیلها میتواند اثر زیادی روی چگونگی جذب مواد غذایی مانند چربی داشته باشد. برای مثال، یک مطالعه یافته است که مقدار چربی موجود در مدفوع برای بادامزمینی کامل (17.8 درصد) بیشتر از کره بادامزمینی (7 درصد) و یا روغن بادامزمینی (4.5 درصد) بود.
بو دادن آجیلها همچنین میتواند باعث افزایش جذب آنها شود. بدینترتیب، جذب چربی و کالری آجیلها هنگامیکه آنها را بهطور کامل مصرف کنید کمتر است.
اضافه کردن آجیل به رژیم عذایی با کاهش گرسنگی و افزایش حس سیری برای مدت طولانیتر رابطه دارد