سایت نوین کوشا

بازدید :171
شنبه 21 ارديبهشت 1398زمان :10:05
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ساختار و محتوای فیبر بالا در آجیل‌ها به این معناست که اگر پودر نشوند و یا کامل جویده نشوند، بخش زیادی از آنها به‌صورت هضم‌نشده از روده عبور می‌کند. و بدین ترتیب دفع می‌شود. بنابراین برخی از مواد غذایی ماند چربی جذب نشده و دفع می‌شوند. این یکی دیگر از دلایلی است که چرا آجیل‌ها برای کاهش وزنمناسب هستند.

درواقع، مطالعات یافته‌اند که پس از خوردن آجیل‌ها، مقدار کاهش چربی از طریق دفع به مقدار 5 درصد تا 20 درصد افزایش می‌یابد. بنابراین می‌تواند گفت که درصد خوبی از چربی آجیل‌ها حتی توسط بدن جذب نمی‌شوند.

به ‌طرز شگفت‌آوری، چگونگی پردازش آجیل‌ها می‌تواند اثر زیادی روی چگونگی جذب مواد غذایی مانند چربی داشته باشد. برای مثال، یک مطالعه یافته است که مقدار چربی موجود در مدفوع برای بادام‌زمینی کامل (17.8 درصد) بیشتر از کره بادام‌زمینی (7 درصد) و یا روغن بادام‌زمینی (4.5 درصد) بود.

بو دادن آجیل‌ها همچنین می‌تواند باعث افزایش جذب آنها شود. بدین‌ترتیب، جذب چربی و کالری آجیل‌ها هنگامی‌که آنها را به‌طور کامل مصرف کنید کمتر است.



مشاهده پست مشابه : طراحی سایت|طراحی سایت اختصاصی|طراحی اپلیکیشن|کارینووب
بازدید :189
شنبه 21 ارديبهشت 1398زمان :10:05
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

در یک پژوهش، به بیشتر از 200 نفر گفته شد تا یک وعده بادام‌زمینی به‌عنوان میان‌وعده مصرف کنند. نتیجه این بود که آنها در طول آن روز کالری کمتری مصرف کردند. این نکته در هنگامی‌که بادام‌زمینی به‌عنوان میان‌وعده مصرف شدند اثر بهتری داشت نسبت به وقتی‌که به‌عنوان وعده اصلی مصرف شدند.

پژوهش‌ها نشان می‌دهند که 54-104 درصد از کالری اضافی که از اضافه‌کردن آجیل به رژیم غذایی می‌آید، توسط یک کاهش طبیعی دریافت بقیه غذاها از بین می‌رود. به عبارت دیگر، خوردن آجیل به‌عنوان میان‌وعده باعث افزایش حس سیری می‌شودکه باعث کاهش خوردن بقیه غذاها می‌شود.

بازدید :195
شنبه 21 ارديبهشت 1398زمان :10:04
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چندین مطالعه نشان داده است که مصرف بیشتر آجیل با کاهش وزن همراه است. دقیقاً مشخص نیست که چرا اینطور است اما ممکن است بخشی از آن به دلیل انتخاب سبک زندگی سالم‌تر افرادی باشد که آجیل می‌خورند. با این حال، پژوهش‌ها نشان می‌دهد که اضافه کردن آجیل به‌عنوان بخشی از رژیم کاهش وزنباعث جلوگیری از کاهش وزن نمی‌شود. درواقع، اغلب مواقع باعث کمک به کاهش وزن می‌شود.

برای مثال، یک پژوهش روی 65 فرد با اضافه وزن یا چاقی، یک رژیم کم‌کالری شامل بادام را با یک رژیم کم‌کالری شامل کربوهیدرات‌های پیچیده مقایسه کرد. آنها مقدار کالری، پروتئین، کلسترول و چربی اشباع یکسانی مصرف می‌کردند. در انتهای بازه 24 هفته‌ای، آنهایی که رژیم بادام داشتند، 62 درصد کاهش وزنو BMI بهتر و کاهش دور کمر 50 درصد بهتر و کاهش چربی بدنی 56 درصد بهتر داشتند.

در مطالعات دیگر، رژیم‌های با کالری کنترل‌شده که آجیل داشتند، به همان مقدار کاهش وزنرسیدند که رژیم‌های بدون آجیل رسیده بودند. با این حال، گروهی که آجیل مصرف کرده بودند، بهبودی در کلسترول از جمله کاهش کلسترول LDL و تری‌گلیسرید تجربه کردند. این فواید در رژیم‌هایی که آجیل نداشتند دیده نشد.

بازدید :180
شنبه 21 ارديبهشت 1398زمان :10:03
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آجیل‌ها بیشتر حاوی چربی غیراشباع هستند. این نوع از چربی با محافظت در برابر بیماری‌های بسیار مانند بیماری قلبی مرتبط است. محتوای کالری و چربی در هر اونس (28 گرم) از آجیل‌های معمولی در اینجا آورده شده است:

  • گردو: 183 کالری و 18 گرم چربی
  • بادام: 161 کالری و 14 گرم چربی
  • پسته: 156 کالری و 12 گرم چربی
  • بادام‌هندی: 155 کالری و 12گرم چربی

به دلیل اینکه چربی و کالری آجیل‌ها بالاست، بسیاری از افراد فرض می‌کنند که اضافه کردن آجیل‌ها به رژیم غذایی خود باعث افزایش وزن می‌شود. اما همانطور که در ادامه گفته خواهد شد، پژوهش‌های علمی این مسئله را تأیید نمی‌کنند.

تعداد صفحات :5

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
آمار سایت
  • کل مطالب : 23
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 12
  • بازدید کننده امروز : 13
  • باردید دیروز : 2
  • بازدید کننده دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 103
  • بازدید ماه : 109
  • بازدید سال : 396
  • بازدید کلی : 5588
کدهای اختصاصی